بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: احمد حسن آبادی


موارد یافت شده: 79

1 - Effect of Early Feed Restriction on Performance Characteristics and serum thyroxin of broiler checkens (چکیده)
2 - اندازه گیری اکسیداسیون اسید آمینه شاخص روشی برای تعیین احتیاجات اسیدآمینه در نیمچه های مادر گوشتی (چکیده)
3 - Effects of Microbial Phytase on Apparent Digestibility of Amino Acids and Crude Protein by Female broiler Chickens (چکیده)
4 - Supplementation of corn-wheat-soy diets with phytase: Effects on digestible amino acids in broiler chicks (چکیده)
5 - Effect of microbial phytase on apparent digestibility of amino acids and minerals in diet of female broiler chickens (چکیده)
6 - Effect of D-Thyroxine Hormone on compensatory growth and carcass characteristics of broiler chikens (چکیده)
7 - اندازه گیری اکسیداسیون اسیدآمینه شاخص برای تعیین احتیاجات اسیدآمینه در نیمچه های مرغ مادر (چکیده)
8 - اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام، اسیدهای آمینه، برخی از مواد معدنی و عملکرد جوجه مرغ های گوشتی (چکیده)
9 - تاثیر زئولیت طبیعی بر عملکرد و خاکستر استخوان درشت نی جوجه های گوشتی (چکیده)
10 - تأثیر محدودیت غذایی در سنین پایین بر عملکرد و غلظت تیروکسین سرم خون جوجه های گوشتی (چکیده)
11 - بررسی اثرات تراکم گله بر عملکرد، برخی از متابولیتهای خون و شاخصهای لاشه جوجه های گوشتی (چکیده)
12 - Estimation of genetic parameters for lamb weight at various ages in Mehraban sheep (چکیده)
13 - اثرات فیتاز میکروبی و کلسیم جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی نر (چکیده)
14 - اثر تیمار حرارتی و سطوح مختلف کنجاله کلزا بر عملکرد مرغهای تخمگذار (چکیده)
15 - اثرات استفاده از جیره های غذایی حاوی سطوح پائین کلسیم و فسفر قابل دسترس بر عملکرد جوجه های گوشتی نر (چکیده)
16 - Inclusion of full-fat safflower seed (Carthamus tinctorius L.) in broiler diet (چکیده)
17 - Effects of Substitution of Soybean Meal with Poultry By-Product Meal on Broiler Chickens Performance (چکیده)
18 - Investigation of genetic variability and inbreeding characteristics in a population of Zandi sheep (چکیده)
19 - Short-term selection for yearling weight in a small experimental Iranian Afshari sheep flock (چکیده)
20 - Effect of Force Molting on Postmolt Performance of Laying Hens (چکیده)
21 - Histological Effects of Cottonseed Meal with and Without Ferrous Sulfate and Lysine in Male Broiler Rations (چکیده)
22 - The Effects of Early Age Feed Restriction on Performance and Carcass Characteristics of Male Broiler Chickens (چکیده)
23 - Effects of Dietary Phytase, Calcium and Phosphorus on Performance, Nutrient Utilization and Blood Parameters of Male Broiler Chickens (چکیده)
24 - ﺑﺮرﺳﻲ اﺛﺮ ﺟﺎﻳﮕﺰﻳﻨﻲ کنجاله ﺳﻮﻳﺎ ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺿﺎﻳﻌﺎت کشتارگاه ﻃﻴﻮر ﺑﺮ ﻋﻤﻠﻜﺮد ﺟﻮﺟﻪ های ﮔﻮﺷﺘﻲ (چکیده)
25 - تعیین فاکتور ابقای بیکربنات به منظور استفاده در روش اکسیداسیون اسید آمینه شاخص در مرغ‌های مادر گوشتی (چکیده)
26 - اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری اسیدهای آمینه و برخی از شاخصهای عملکرد در جوجه های گوشتی نر (چکیده)
27 - بررسی اثرات دو روش استفاده از باکتریهای پروبیوتیک بر کلسترول و تریگلیسرید خون جوجه های گوشتی (چکیده)
28 - بررسی اثرات استفاده از باکتریهای پروبیوتیک بر عملکرد و راندمان لاشه جوجه های گوشتی (چکیده)
29 - اندازه گیری اکسیداسیون اسید آمینه شاخص برای تعیین احتیاجات اسید آمینه در نیمچه های مرغ مادر (چکیده)
30 - In-ovo injection technology: Effects of different Aromatase inhibitors on sex differentiation (چکیده)
31 - تغذیه شتر مرغ (چکیده)
32 - بررسی اثرات فیتات و فیتاز بر قابلیت هضم پروتئین ها در جیره غذایی پرندگان (چکیده)
33 - Effect of early feed restriction on performance characteristics and serum thyroxin of broiler chickens (چکیده)
34 - Effect of Natural Zeolite on Performance, and Tibia Ash of Broiler Chicks (چکیده)
35 - Comparison of two force molting methods on performance of laying hens in second phase of egg production (چکیده)
36 - Retention of bicarbonate infused into broiler breeder hens (چکیده)
37 - اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین، اسیدهای آمینه، کلسیم، فسفر، آهن و روی در جیره غذایی جوجه های گوشتی (چکیده)
38 - Effect of microbial phytase on performance and apparent digestibility of amino acids in male broiler chickens (چکیده)
39 - Effect of L-Thyroxin hormone (T4) on compensatory growth in broiler chicks (چکیده)
40 - تعیین ارزش غذایی برخی از انواع علوفه زراعی و مرتعی منطقه سیستان (چکیده)
41 - Effects of Dietary Supplementation with Pumpkin oil (Cucurbita pepo) on Performance and Blood Fat of Broiler Chickens during Finisher Period (چکیده)
42 - تأثیر سطوح مختلف دانه کامل گلرنگ بر عملکرد جوجه های گوشتی از سن 21 تا 42 روزگی (چکیده)
43 - بررسی اثرات زئولیت (کلینوپتیلولیت) بر شاخصهای عملکرد مرغ تخمگذار تجارتی (چکیده)
44 - بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین خام و لیزین جیره غذایی بر عملکرد و ابقای ظاهری نیتروژن در جوجه‌های گوشتی (چکیده)
45 - Effect of different levels of organic selenium on male broiler chickens (چکیده)
46 - The effects of probiotic on growth performance and mortality of broiler chickens (چکیده)
47 - Effect of prebiotic (Bio-MOS) on broiler breeder performance and immunity system (چکیده)
48 - The effects of nano-silver on performance, carcass characteristics, immune system and intestinal microfelora of broiler chickens (چکیده)
49 - The effects of diets containing low calcium and low available phosphorus levels on apparent digestibility of Ca & P and bone mineralization of broiler chickens (چکیده)
50 - Effects of sterol regulatory element-binding protein (SREBP) in chickens (چکیده)
51 - تأثیر سطوح افزایشی اسانس اسطوخودوس (Lavandula angustifolia) بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی جوجه های گوشتی (چکیده)
52 - EFFECT OF CITRUS PULP ON PERFORMANCE AND SOME BLOOD PARAMETERS OF BROILER CHICKENS (چکیده)
53 - تأثیر منابع مختلف مانان الیگوساکارید بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ویسکوزیته محتویات هضمی روده جوجه‌های گوشتی (چکیده)
54 - اثر افزودن اسانس اسطوخودوس (Lavandula angustifolia) بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت شرایط استرس گرمایی (چکیده)
55 - مقایسه اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارچین با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین و پروبیوتیک پریمالاک بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی (چکیده)
56 - مقایسه اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارچین با آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد و وزن اندامهای داخلی بدن جوجه های گوشتی (چکیده)
57 - اثر سطوح مختلف عصاره روغنی گل همیشه بهار بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی درگیر شده با تتراکلریدکربن (چکیده)
58 - مقایسه اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارچین با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین و پروبیوتیک پریمالاک بر عملکرد جوجه های گوشتی (چکیده)
59 - اثر پس‌مانده کلسیم‌دار نیروگاه برق مشهد و سطح فسفر جیره بر عملکرد و خاکستر استخوان جوجه‌های گوشتی (چکیده)
60 - اثر سطوح مختلف عصاره روغنی گل همیشه بهار بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی درگیر شده با تتراکلریدکربن (چکیده)
61 - ارزیابی تغذیه انرژی مازاد دوره رشد بر مصرف آب و خوراک، خصوصیات رشد، لاشه و ترکیبات شیمیایی خون جوجه های گوشتی راس 308 (چکیده)
62 - Effect of organic acid on some blood parameters and immunity of broiler breeders (چکیده)
63 - تأثیر شدت های متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه های گوشتی (چکیده)
64 - تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی در دوره آغازین و رشد (چکیده)
65 - Effects of Graded Levels of Full Fat Soybean Extruded at Different Temperatures on Performance and Blood Metabolites of Broiler Chickens (چکیده)
66 - بررسی اثرات مکمل ال-گلوتامین بر عملکرد و ریخت شناسی روده کوچک جوجه‌های گوشتی (چکیده)
67 - تأثیر استفاده از پری بیوتیک بیوماس بر خصوصیات پوسته تخم مرغ مرغهای مادر گوشتی (چکیده)
68 - تأثیر تغذیه داخل تخم مرغی نانو مولتی ویتامین بر قابلیت جوجه درآوری و عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین (چکیده)
69 - تأثیر گیاه دارویی نعناع بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیر ه های حاوی سطوح مختلف گندم (چکیده)
70 - اثر افزودن ریشه گیاه باریجه (Boiss Ferula gummosa) به جیره غذایی بر عملکرد، میکروبیولوژی روده و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی (چکیده)
71 - Effects of in ovo feeding of olive oil, grape seed oil and vitamin E on hatchability, body weight and some blood parameters of broiler chickens (چکیده)
72 - Supplementation of Clove Essential Oils and Probiotic to the Broiler’s Diet on Performance, Carcass Traits and Blood Components (چکیده)
73 - Supplementation of clove essential oils and probiotic on blood components, lymphoid organs and immune response in broiler chickens (چکیده)
74 - Effects of in ovo injection of conjugated linoleic acid on immune status and blood biochemical factors of broiler chickens (چکیده)
75 - بررسی اثر افزودن سطوح مختلف اسید بوتیریک محافظت شده به جیره غذایی بر عملکرد رشد در جوجه های گوشتی (چکیده)
76 - بررسی استفاده از گلیسرید اسید بوتیریک بر مورفولوژی روده باریک و شاخص های لاشه در جوجه های گوشتی (چکیده)
77 - تأثیر سطوح مختلف عصاره سرخارگل بر عملکرد، تلفات و شاخص کارایی تولید جوجه های گوشتی (چکیده)
78 - تأثیر سطوح مختلف انرژی جیره و تراکم گله بر عملکرد جوجه های گوشتی (چکیده)
79 - بررسی اثر اسید بوتیریک بر عملکرد جوجه گوشتی در دوره های مختلف پرورشی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر